Co je marketingový výskum? - Tomek, Gustav
Vysvetlenie pojmu marketingový výskum a čo skúma. Požadované výsledky marketingového výskumu. Základné elementy definujúce trh. Zameranie marketingového výskumu. Dokončenie článku v čísle 5 pod názvom Získávání dat v rámci marketingového výzkumu.