Bezpečně do budoucnosti
Vízia nakupovania budúcnosti pomocou inteligentných zákazníckych kariet. Elektronická ochrana tovaru. Prostriedky zabezpečenia predajne pred nočnou a dennou krádežou. Inovácie v elektronickom zaistení tovaru. Technické systémy ponúkané v tejto oblasti zabezpečenia. Umiestnenie ochranných etikiet na výrobkoch. Nový typ inteligentnej ochrannej etikety - transponder.