Problémy vývoje české ekonomiky v období 1993-1997 - Tomšík, Vladimír
Pokračovanie z č. 3/99. Fiškálna politika vlády ČR. Vývoj verejných rozpočtov. Hlavné ciele menovej politiky. Hospodárskopolitické odporúčania.