Regulačné bariéry pre hospodársku súťaž - Zemanovičová, Daniela
Oblasť regulačných bariér pre hospodársku súťaž v transformujúcich sa krajinách. Vývoj názorov na konkurenčné bariéry v teoretických štúdiách. Tri skupiny konkurenčných bariér: štrukturálne, strategické, regulačné. Pojem regulačné bariéry. Vnímanie regulačných bariér podnikateľmi. Porovnanie výsledkov zo Slovenska, Česka, Maďarska a Poľska.