Ochrana domácich výrobcov proti subvencovaným dovozom - Kubicová, Jana, 1961-
Z histórie vyrovnávacieho cla. Vyrovnávacie clá v USA. Medzinárodné dohody o subvenciách a vyrovnávacích opatreniach. Druhy subvencií podľa dohody o subvenciách a vyrovnávacích opatreniach z roku 1994. Protiopatrenia voči zisteným subvenciám. Výnimky pre rozvojové krajiny a transformujúce sa ekonomiky vo vzťahu k zakázaným subvenciám.