Slovenská televízia v stave ohrozenia - Babitzová, Eva
Finančné postavenie Slovenskej televízie (STV) je kritické. Zmenu postavenia STV na mediálnom trhu ovplyvnil vstup komerčnej televízie. Potreba zásadného projektu reštrukturalizácie STV. Príjmy STV. Základné ukazovatele hospodárenia a výsledky hospodárenia STV.