Makroekonomická analýza vývoja slovenskej ekonomiky v rokoch 1993 - 1998 - Haluška, Ján
HDP a jeho použitie. Vonkajšie ekonomické vzťahy. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu. Obchodná bilancia a bežný účet platobnej bilancie. Inflácia. Nezamestnanosť. Záverečné hodnotenie.