Aktuálne otázky rozvoja ľudských zdrojov v podnikovej sfére - Srnánková, Ľubomíra
Ľudské zdroje ako významný ekonomický faktor ovplyvňujúci prosperitu podniku, či organizácie a výrazne zasahujúci do ekonomického rozvoja krajiny. Problematika rozvoja ľudských zdrojov vo vyspelých krajinách. Chápanie rozvoja ľudských zdrojov na Slovensku ako jednej z dimenzií rozvoja ľudského potenciálu. Výsledky prieskumu rozvoja ľudských zdrojov. organizačné a riadiace podmienky na rozvoj ľudských zdrojov v podnikoch (organizáciách). Podnikové vzdelávanie.