Nerovnováha medzi vývojom domáceho dopytu a vývojom výkonnosti ekonomiky v stredoeurópskych transformujúcich sa štátoch - Morvay, Karol, 1973-
Makroekonomická nerovnováha v transformujúcich sa štátoch je okrem iného zapríčinená aj nadmerným nárastom domáceho dopytu. Všeobecno-metodologický náčrt javu. Disproporcie medzi vývojom domáceho dopytu a výkonnosti ekonomiky v prípade Slovenska. Nerovnováha medzi výkonnosťou ekonomiky a vývojom domáceho dopytu v ostatných stredoeurópskych transformujúcich sa krajinách.