Cieľom konkurzu je usporiadať majetok dlžníka - Vechter, Juraj
Prehľad o stave konkurzných káuz na Slovensku. Znaky úpadku dlžníka. Začiatok konkurzného konania a jeho účinky. Právomoci správcu konkurznej podstaty. Predbežný správca a osobitný správca. Speňažovanie majetku pod kontrolou súdu. Etapy konkurzného konania.