Zo štvormiliardových tržieb do miliónových strát - Krištofičová, Dagmar
Medika sa z monopolného distributéra liekov a prvého miesta v rebríčku zaradila na šieste miesto s dlhom 90 miliónov Sk. Transformácia podniku Medika. Prehľad poklesu tržieb Mediky. Hlavní distributéri liekov a zdravotných pomôcok na Slovensku.