Doporučení analytiků na českém akciovém trhu - jsou k užitku? - Filip, Miloš
Analýza reakcie akcií na odporúčanie v mesiaci okolo ich zverejnenia. Ceny akcií v dobe zverejnenia odporúčania. Stabilita cien v ročných periódach. Overenie schopnosti analytikov predpovedať vývoj akcií - test náhodnosti. Schopnosť analytikov dosahovať na trhu abnormálny výnos.