Rozdiel v poistke... - Batíková, Nataša
Imidžová kampaň a pozícia Českej poisťovne - Slovensko na trhu. Vnímanie Českej poisťovne - Slovensko zákazníkmi. Nové logo a slogan pre budovanie a komunikáciu značky. Príprava kampane reklamnou agentúrou Maxum.