Preddavky na daň a daňový preplatok
Definícia preddavku podľa par. 66 zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb a právnických osôb podľa zákona o daniach z príjmov. Problematika daňového preplatku podľa zákona o správe daní a poplatkov. Vrátenie preplatku.