Vymáhanie daňových nedoplatkov na dani z nehnuteľností a daňová exekúcia vo väzbe na vstup štátneho podniku do likvidácie
Problematika vymáhania daňových nedoplatkov na dani z nehnuteľností. Tematické okruhy: Vstup štátneho podniku do likvidácie. Vznik daňového nedoplatku na dani z nehnuteľností, zabezpečenie daňovej pohľadávky, vymáhanie daňového nedoplatku. Zdaňovanie štátneho podniku v likvidácii daňou z nehnuteľností. Vstup štátneho podniku do likvidácie a daňová exekúcia. Príklad z praxe.