Novela zákona o minimálnej mzde
Úplné znenie zákona č. 56/1999 Z.z. z 22. marca, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 90/1996 Z.z. o minimálnej mzde v znení zákona č. 336/1997 Z.z. a o zmene a doplnení niektorých ďalších zákonov. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. apríla 1999.