Všechno se točí kolem zákazníka
Nástup americkej spoločnosti Wal-Mart na nemecký trh v roku 1997 a panika, ktorú spôsobil v nemeckej obchodnej sfére vďaka svojej stratégii nízkych cien a vysokej kvality. Prístup Wal-Martu k zamestnancom a k ich motivácii. Zákazník cieľom všetkých snažení. Technika evidencie a ukladania dát vo Wal-Marte. Obrat a zisky Wal-Martu v posledných rokoch. Účasť Wal-Martu na iných zahraničných trhoch. Snahy konkurencie vyrovnať sa Wal-Martu.