Firemný automobil a daň z príjmov - Fekete, Imrich
Režim používania firemného automobilu. Firemný automobil používaný na služobné a súkromné účely. Firemný automobil prenajatý zamestnancovi. Daňový režim uvedených kategórií automobilov podľa zákona o dani z príjmov.