Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 o dani z pridanej hodnoty ...
Úplné znenie zákona NS SR č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 60/119 Z.z. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane z pridanej hodnoty 6 perc.