Prieťahy v konaní - Vozár, Jozef
Príspevok nadväzuje na článok J. Brdu v časopise Podnikateľ a právo 1999, č. 1, s. 2-7, zaoberajúci sa náhradou škody spôsobenej prieťahmi v konaní. Problematika príspevku obsahuje ústavnoprávne aspekty práva na rýchle súdne konanie a poukazuje na jednotlivé ustanovenia Občianskeho súdneho poriadku. Rozhodnutia Európskeho súdu pre ľudské práva. Rozhodnutia Ústavného súdu Slovenskej republiky. Občianske súdne konanie.