Slovenská záručná a rozvojová banka chce vytvoriť proces na financovanie dlhodobých hypotekárnych úverov - Oujezdská, Lena
Slovenská záručná a rozvojová banka (SZRB), š.p.ú. realizuje pomoc a podporu malým a stredným podnikateľom prostredníctvom 13 záručných, 9 príspevkových a 2 úverových programov. Zmena systému a filozofie poskytovania záruk SZRB. Výška poskytnutých záruk a podporených úverov. Poskytnuté záruky a vytváranie pracovných miest. Pri poskytovaní úverov podnikateľom bude rozhodujúca kvalita projektu.