Etický profil manažéra - Remišová, Anna
Etické princípy a morálka ako neoddeliteľná súčasť profesionálnej činnosti manažéra. Šesť úrovní morálky manažéra podľa Y. Wilberna. Obsah etických princípov manažéra: Princípy správania sa k sebe samému. Princípy správania sa k iným ľuďom. Eticko-profesijné princípy. Učenie sa etike - etické princípy.