Realizácia trhovo orientovaného systému ekonomického riadenia - Dobšovič, Dušan
Realizácia trhových princípov prostredníctvom decentralizovanej organizačnej štruktúry s využitím ekonomických pravidiel a nástrojov riadenia. Prípadová štúdia IRONA s.r.o. Na tomto podniku je demonštrovaný proces budovania trhovej ekonomiky vo vnútri podniku. Proces reštrukturalizácie. Ekonomická štruktúra podniku. Riadenie a správa majetku. Pravidlá a nástroje ekonomického riadenia. Hmotná zainteresovanosť. Vykonávacie predpisy ekonomického riadenia.