Rastúca produktivita umožňuje rýchlejší hospodársky rast využitie informačných technológií zvyšuje zisky priemyselných odvetví a služieb v USA - Lukáč, Ladislav
Nová éra informačných technológií v hospodárstve USA. Rozmach ekonomiky USA nekončí. Hlavné príčiny pokračujúceho hospodárskeho zázraku. Úloha informačných technológií vo zvyšovaní produktivity práce. Nutnosť pribrzdiť znižovanie nezamestnanosti v záujme zamedzenia inflácie. Reálny rast hospodárstva USA a rast produktivity práce od 50. rokov po súčasnosť.