"Osobnosť" firmy netvorí iba vonkajší vzhľad Corporate Identity ako základný strategický nástroj riadenia - Jaššo, Matej
Rozpory vo vymedzení pojmu firemnej identity. Jednotlivé časti corporate identity. Význam corporate identity pre firmu. Podstata (jadro) identity organizácie či firmy. Rôzne usporiadania firemnej identity.