Ekonomický obsah 4. direktívy Rady Európskej únie - súčasti európskeho účtovného kódexu - Šuranová, Zuzana
Harmonizácia predpisov účtovníctva v členských štátoch EÚ. Práva voľby 4. direktívy Rady Európskej únie. Práva voľby spôsobov oceňovania. Práva voľby v členení a vykazovaní informácií. Práva voľby zverejnenia.