Method of identifying fixed and variable costs - Biolik, Józef
Metódy určovania fixných a variabilných nákladov. Vylúčenie vplyvu štrukturálnych zmien. Zostavenie modelov správania sa variabilných a fixných nákladov. Verifikácia vhodnosti konštruovaného behaviorálneho modelu.