Komuniké zo zasadania Európskej rady
Ďalšie témy, diskutované na júnovom zasadaní Rady Európy: počítačový problém roku 2000, ďalší rozvoj Európskej únie, spoločná bezpečnostná a obranná politika, proces rozširovania EÚ, vonkajšie vzťahy EÚ a Svetová obchodná organizácia.