Latinská Amerika. Ázia - Jančík, Ľuboš
Súčasný vývoj v Brazílii - prebytok štátneho rozpočtu, devalvácia brazílskeho realu. Zníženie životnej úrovne obyvateľov Argentíny. Kolumbia čelí recesii. Snaha Číny o vytváranie nových zdrojov hospodárskeho rastu. Pretrvávajúce sociálne vplyvy bývalej krízy v ázijskom regióne. Expanzívna politika centrálnej banky Japonska (BOJ).