Daňový úver na podporu priamych zahraničných investícií - Kováčová, Zdenka
Nárok na čerpanie daňového úroku. Doba trvania daňového úveru (zníženia dane) a jeho výška. Uplatňovanie daňového úveru (zníženia dane). Uplatnenie zvýšenia daňového úveru na základe výsledkov vývojovej činnosti. Spôsob použitia prostriedkov získaných čerpaním daňového úveru. Spôsoby odpisovania hmotného majetku počas čerpania daňového úveru. Spôsob uplatňovania nároku na čerpanie daňového úveru. Povinnosti daňovníka. Spôsob umorovania straty.