Odmeny členov štatutárnych orgánov v roku 1999 - Piršelová, Dagmar
Rekapitulácia zmien zákona č. 286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov v ustanoveniach upravujúcich odmeny členov štatutárnych orgánov s účinnosťou od 1. 1. 1999. Zmeny s účinnosťou od 1. 4. 1999. Praktický príklad zdanenia odmien členov štatutárnych orgánov.