Zmena spoločenskej zmluvy - Fekete, Imrich
Prípady zmeny spoločenskej zmluvy ku ktorým dochádza na základe Obchodného zákonníka. Dohoda o zmene spoločenskej zmluvy. Zvýšenie a zníženie základného imania spoločnosti s ručením obmedzeným.