Ochrana spotřebitele při užívání elektronických platebních prostředků - Hálová, Markéta
Používanie elektronických platobných prostriedkov je v Európskom spoločenstve upravené odporúčaniami č. 87/598/EEC, 88/590/EEC a 97/489/EC. Situácia v ČR. Rozdiely medzi českým a európskym právom.