Volanie po vyrovnanej bilancii ciele, priority a nástroje hospodárskej politiky na najbližšie roky - Husár, Jaroslav
Negatívne dôsledky nedávnej minulosti na ekonomiku SR. Chyby spôsobujúce dnešnú nepriaznivú situáciu. Hodnotenie proporcionality HDP a efektívnosti investícií. Porovnanie štruktúry HDP Slovenska, USA a Veľkej Británie.