Reformovať formálne štruktúry, alebo ich obsah? - Nemec, Juraj
Otázky zamestnanosti resp. prezamestnanosti vo verejnej správe. Všeobecné východiská transformácie verejného sektora. Reštrukturalizácia verejného sektora.