Reformovať formálne štruktúry, alebo ich obsah? - Nemec, Juraj
Špecifická podoba sociálnej politiky v období transformácie. Príklady zlyhávania sociálnej politiky v podmienkach tranzitívnej ekonomiky. Decentralizovaný finančný manažment. Úloha štátu v oblasti manažmentu verejného sektora.