Celoživotné vzdelávanie - impulz na úspešnosť - Matulčíková-Ďurďovičová, Marta, 1964-
Vymedzenie pojmu celoživotné vzdelávanie. Vzdelávanie a svet práce. Základné ciele procesu vzdelávania. Investície do kvalifikácie a motivácie. Investície do "skupovania mozgov". Vzdelávacie aktivity a európska integrácia.