Môže si podnikateľ vyžiadať daňovú kontrolu? - Burák, Emil
Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov a zmien neumožňuje vyžiadať si daňovú kontrolu. Plán zostavovania a kritériá pre výber daňových kontrol. Autonómne právomoci daňového úradu. Zásadné zmeny ku kontrole.