Vplyv vyberaných daní na podnikateľskú sféru SR - Lénártová, Gizela
Funkcie daní v trhovej ekonomike. Vplyv dôchodkovej dane na finančné rozhodovanie podnikov. Transferové oceňovanie. Daňové náklady. Lízingové platby. Úroky z úverov. Nezdaniteľné časti základu dane. Umorovanie strát. Podmienky čerpania daňového úveru. Úľavy na dani. Praktické príklady.