Bob Garfield: Najlepšie reklamy, čo som videl, nerobili ľudia, ktorí rozmýšľajú racionálne - Babitzová, Eva
Rozhovor s B. Garfieldom, najznámejším kritikom reklamy na svete. Kritika reklamy ako celku. Kreativita v reklame. Vzdelanie a reklama. Hodnotenie reklamy. Trendy v súčasnej svetovej reklame. Rozdiely medzi európskou a americkou reklamou. Kreativita v slovenskej reklame.