Marketingový manažment bankovej pobočky - Kita, Jaroslav
Aplikácia marketingového manažmentu v slovenských bankách. Cieľom marketingu je, aby banka dosiahla zisk - aby predávala rentabilne. Vytvorenie imidžu banky. Realizácia participatívneho manažmentu v bankách (spoločné rozhodovanie manažéra a jeho spolupracovníkov). Marketing pobočky. Pokračovanie v č. 7/99.