V budúcom roku hrozí Slovensku fiškálny deficit prevyšujúci 50 miliárd korún - Suďa, Pavol
Predpokladaný schodok štátneho rozpočtu v r. 2000. Odhad ekonomického rastu, miery nezamestnanosti a miery inflácie. Návrh príjmov a výdavkov centrálnej vlády. Podiel fiškálneho deficitu na HDP. Minimálne rozpočtové zmeny v r. 2000. Úrokové náklady štátneho dlhu.