Vnútorná zložka firemnej identity firemná kultúra sa dostáva do pozornosti manažérov - Fekete, Richard
Firemná kultúra ako zložka firemnej identity. Objasnenie pojmu kultúra a firemná kultúra. Základy a prostriedky firemnej kultúry.