Asertívne vedenie rozhovoru - Machalová, Mária
Prečo vstupujeme s druhou osobou do rozhovoru, ako správne počúvať človeka. Falošné predstavy o sociálnej komunikácii. Typy správania. Chyby v komunikácii. Obsah a členenie rozhovoru. Základné asertívne práva človeka v rozhovore.