Kam kráča slovenská ekonomika? - Borovský, Juraj
Skryté nedostatky slovenskej ekonomiky z pohľadu nevyváženosti rozvoja makro-a mikrosféry. Neprimerane zaťaženie mikrosféry. Odporúčania pre zlepšenie podnikateľského prostredia. Rast podielu cudzích zdrojov. Opatrenia pre stabilizáciu ekonomiky. Obmedzenie výdavkov štátnej správy. Nevyhnutnosť oživenia kapitálového trhu.