Reklama v online světe - Krupka, Jaroslav
Stúpajúci, no stále nízky záujem o reklamu na internete a jeho príčiny. Užívatelia internetu v percentách. Typy reklamy, ktoré možno zrealizovať na internete - webová prezentácia (stránka) alebo prúžková (bannerová) reklama. Uverejnenie reklamy.