Postavení investičního bankovnictví ve finančním systému - Musílek, Petr
Vymedzenie pojmu investičné bankovníctvo. Modely začlenenia investičného bankovníctva do bankového systému: model univerzálneho bankovníctva, model oddeleného investičného a komerčného bankovníctva, zmiešaný model bankovníctva. Európska únia a bankové modely. Prepojenie bánk a nefinančných firiem (Japonsko, Nemecko, USA). Problémy investičného bankovníctva v ČR.