Informace s cenou zlata Albertina - Firemní monitor - Přádka, Michal
Základné informácie o CD-rome Firemní monitor, ktorý mapuje trhové prostredie Českej a Slovenskej republiky. Distribúcia a inštalácia Firemného monitoru. Jednotlivé zložky CD-romu, práca s nimi a vyhľadávanie. Výhody a využitie CD-romu Firemní monitor.