Srovnání bankovního sektoru v ČR a Rakousku ve 2. pol. 90. let komparativní analýza předních rakouských a českých bank - Kašová, Kateřina
Všeobecné porovnanie bankového sektora v ČR a v Rakúsku (štruktúra, veľkosť, podiel zahraničného kapitálu, vlastnícka štruktúra). Výsledky komparatívnej analýzy popredných rakúskych a českých bánk (ziskovosť, efektívnosť, produktivita, likvidita, kapitálová primeranosť).