Trendom je zvyšovanie spotreby papiera - Kubáň, Juraj
Rôzne podoby papiera a ich vlastnosti: baliaci, grafický papier, hygienické pomôcky, obalové materiály. Nové trendy v oblasti výroby obalov. Výhody aj nevýhody plastových obalov v porovnaní s papierovými. Spotreba papiera na obyvateľa za rok na Slovensku a v zahraničí. Odhadovaný podiel použitia a znovupoužitia baliacich materiálov za rok 1998 v Európe.